Η εταιρεία Έπιπλο Ελευθεριάδης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1975 και σήμερα έχει τις εγκαταστάσεις της, των 3.000τμ  στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο χωριό του Καβαλαρίου στον Λαγκαδά. Τα  κεντρικά γραφεία και η Έκθεση βρίσκονται επίσης εκεί. Υπάρχουν άλλες δύο ‘Εκθέσεις  Λιανικής Πώλησης πάνω από 2.500τμ στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία παράγει σήμερα τα παρακάτω προϊόντα:

·         Κρεβατοκάμαρες – Ντουλάπες
·         Μπουφέδες – Τραπέζια- Συνθέσεις
·         Προϊόντα για την επίπλωση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων

Τα μηχανήματα που διαθέτει η εταιρεία είναι από τα πιο σύγχρονα στην Βόρειο Ελλάδα και είναι έτοιμη να παράγει μεγάλες ποσότητες  επίπλων.

Το κτιριακό συγκρότημα έχει αναπτυχθεί με αυτόν τον τρόπο, έτσι ώστε να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες στο προσωπικό της και στους ανθρώπους της παραγωγής. Τους προσφέρει δωμάτια για δείπνο και επίσης αποδυτήρια για την καθημερινή τους υγιεινή. Ολόκληρο το κτίριο της εταιρείας λειτουργεί σε ένα ανθρώπινο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Στα γραφεία έχουμε εγκαταστήσει σε κάθε χώρο εργασίας ένα σύστημα υπολογιστή. Οι άνθρωποι εκεί έχουν εκπαιδευτεί σε αυτά τα συστήματα πληροφορικής και χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα προγράμματα λογισμικού της αγοράς.

Η εταιρεία έχει συνδεθεί με πολλές τράπεζες δεδομένων πληροφοριών με  ένα σύγχρονο σύστημα με όλη την Ελλάδα, αλλά και με χώρες του εξωτερικού. Έτσι, έχουμε τις νεότερες και τις καλύτερες  πληροφορίες απευθείας στο σπίτι.

Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης της εταιρείας επιτρέπει  στους ιδιοκτήτες να 
λειτουργήσουν το επιχειρηματικό σχέδιο της όπως:

·         Πωλήσεις  & Marketing
·         Επιχειρηματικό Σχέδιο
·         Οικονομικά-Έλεγχος σχεδίου

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργάτες Ελλάδα

Η εταιρία μας εντάχθηκε στη Δράση "Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τονCovid-19 στην Κεντρική Μακεδονία"

Sticker-website_ETPA_GR_HighRes.jpg